Hieronder kunt u alle nieuwsberichten van Tomasco terug vinden.

08-11-2013 - Tomasco Ultimate

De Tomasco Ultimate is ook net als de aluminium uitvoering naar wens van de visser in te delen, de getoonde uitvoering is op de hengelsportbeurs in Utrecht te bewonderen

08-11-2013 - Tomasco Ultimate

8 nov wordt op Hengelsportbeurs te Utrecht de nieuwste roofvisboot getoond, de Tomasco Ultimate, deze is geheel uitgevoerd in Polyester en heeft ook net als de aluminium roofvisboot het TSI onderwaterschip met de zelfde unieke vaareigenschappen
Deze nieuwe uitvoering is met een speciale beursprijs vanaf 6800,00 euro in Utrecht verkrijgbaar.
Deze actie is geldig tot 8 december 2013

De getoonde uitvoering is een Limited edition en is gebouwd voor Babs Kijewski

15-09-2013 - Babs Kijewski, heeft haar keus ook laten vallen op een Tomasco roofvisboot

Babs Kijewski heeft net als haar duitse collega Uli Beijer, top visser en auteur, voor een Tomasco roofvisboot gekozen.
Binnenkort meer nieuws hierover

12-05-2013 - Uniek in Nederland

UNIEK in Nederland zijn wij het eerste bedrijf die dit systeem in een boot aanbrengt.
I.p.v. een zacht borsteltje met een sopje, om de slijm van uw kostbare tapijt of vinyl uit uw boot te laten verdwijnen, kunt u uw boot nu gewoon reinigen met de hoge druk reiniger, het sopje is dus verleden tijd.

Beter en makkelijker dan dit, kunnen wij het u niet maken, De boot is nu volledig onderhoudsvriendelijk uitgerust, in de boot wordt GEEN hout meer aangebracht.
Het echte onderhoud wat de boot nog nodig heeft is het twee componenten verfsysteem, dat net als alle andere boten gewoon in de wax moet worden gezet.

Aad Oosting is de eerste visser, die al een JAAR met dit systeem in zijn Tomasco boot vaart en vist en met name op meerval.
Hij heeft heel wat uurtjes op het water doorgebracht om dit systeem uitgebreid te kunnen testen.
Menig meerval heeft de boot dan ook van binnen bekeken en nog steeds is Aad zeer enthousiast over het aangebrachte kunststof. Ook hij is van mening dat dit systeem een uitkomst biedt en zeker voor diegene die op meerval vist.

Ook voor een man als Uli Beyer, een professionele visser uit Duitsland, die ook als visgids fungeert en vele gasten per jaar aan boord mee neemt, is dit een uitkomst in het gebruiksvriendelijke gebruik van de boot.
Geen uitgetrapte vloerbedekking of vinyl, maar een volledig ingerichte boot met een kunststof systeem, wat hij na gebruik van een lange visdag gewoon schoonmaakt met de hoge druk reiniger.

Waardoor de boot na een korte schoonmaakbeurt weer klaar staat voor een nieuwe visdag!

15-05-2012 - Uli Beyer, vist en vaart binnenkort uit een Tomasco

Uli Beyer, Top Visser uit Duitsland en auteur voor oa. Fisch&Fang / Raubfisch, Rovers en de Beet, en nog verschillende ander europese visbladen en vakbladen, vist en vaart binnenkort met een Tomasco visboot.

15-05-2012 - winnaars Predatortour Limited Edition

Alex Boom en Carey van kints de winnaars van de Tomasco Pradatortour Limited Edition

07-05-2012 - Predatortour 2012 is een feit

Predatortour, is vanmorgen onder geweldige omstandigheden gestart

02-05-2012 - Predatortour limited edition

De Predatortour limited edition, gebouwd voor de Predatour 2012, die gehouden wordt op het Laxsjön meer in Zweden, deze boot wordt als hoofdprijs vergeven in een internationale roofvis viswedstrijd, van 7 t/m 9 mei 2012

02-04-2012 - Stuurconsole

Stuurconsole is gebouwd van Aluminium, en die geheel is aangepast aan de boot, ook de zelfde rondingen van de boot komen in deze stuurconsole terug.

02-04-2012 - Tomasco Adventure

Nieuw bij Tomasco, de Aventure, de boot heeft een lengte van 5,25 mtr. en een breedte van 2,25 mtr. uitgevoerd met een stuurconsole.

18-08-2011 - Predatortour 2012

Voor de Predatortour editie Zweden 2012 zal Tomasco een unieke en limited edition bouwen. Dit zal de “465 Predatortour” gaan worden.