Bij Tomasco kunt u al jaren terecht voor uw perfect ingerichte aluminium roofvis- of karperboot. Deze boten kunnen met hoogwaardig marinetapijt worden bekleed, maar sinds kort ook volledig worden behandeld met speciaal kunststof.
Hierdoor is de boot niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar ligt ook het gewicht aanzienlijk lager dan bij hout en vloerbekleding.
Dat Tomasco verder blijft innoveren blijkt wel uit het nieuwste model van de Tomasco vloot: de Tomasco Ultimate. Een prachtig afgewerkte polyester boot die op het oog nauwelijks van aluminium te onderscheiden is. De vorm van de boot is geheel identiek aan de Tomasco Pikefighter 465, die inmiddels een begrip is onder roofvissers vanwege de uitmuntende vaareigenschappen.

De Tomasco Ultimate beschikt net als de Pikefighter 465 over het unieke TSI onderwaterschip. Hierdoor is de boot enorm stabiel, vliegensvlug in planee en geeft geen krimp bij welke vreemde gewichtsverdeling in de boot dan ook. Een stukje extra veiligheid en comfort bij het vissen op alle watertypes.


Ook heeft de Tomasco Ultimate een geronde spiegel, waardoor de boot zeer nauwkeurig te manoeuvreren is. Bij het backtrollen vloeit het water om de geronde spiegel heen, waardoor u geen last meer heeft van spatwater. De toegevoegde kiel zorgt ervoor dat de boot ook uitstekende drifteigenschappen heeft. Wij nodigen u dan ook graag uit om deze vaareigenschappen tijdens een vrijblijvende proefvaart zelf te ervaren.

Uiteraard kan de inrichting van de Tomasco Ultimate naar eigen wens worden bepaald. Daardoor zijn wij in staat om voor u, uw perfecte visboot te bouwen. De kwaliteit en de afwerking van al onze boten staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Dus ook de Tomasco Ultimate voldoet volledig aan onze strenge normen, waardoor u erop kunt vertrouwen een topproduct aan te schaffen. De Ultimate is op basis van de Pikefighter 465 gebouwd en heeft een inwendige maat van 465x185 met een diepgang van 23 cm.

Er zijn drie uitvoeringen verkrijgbaar:

Tomasco Ultimate met werpplateau en 2 stringers
295 kg

Tomasco Ultimate met werpplateau en 1 stringer en 1 hengelkast
320 kg

Tomasco Ultimate met werpplateau en 2 hengelkasten
345 kg


Alle uitvoeringen zijn standaard uitgerust met 4 RVS kikkers en een RVS putting.